En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Sandık üzerindeki fitil yuvasına orantılı mualla kaliteli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu kapılar kök olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriyetle silindirik yahut dairesel bir saklama süresince kâin spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni umumiyetle sınırlı dış alana mevla yahut estetik kasavetların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Yanlış montaj yahut hizmet, kapının başarımını aksi etkileyebilir. Bu nedenle, yangın kapısının montajının profesyoneller tarafından bünyelması ve prezantabl olarak yoklama edilmesi önemlidir.

Yangın kapısı; insan esenlığını koruyup yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yasa ve yönetmeliklere nazaran planlı yangınla uğraş adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına tüm projelendirme işlemlemlerinizi sevimli ve finans kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve kötüın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı disiplinya kapanmaktadır.

Lüzum bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak zirda arz yer illere bakım vermekteyiz.

Montaj: Yangın kapısı, çın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Kurulum maliyetleri de kurulumun karmaşıklığına ve ilave yangına dayanıklı donanım ve aksesuarlara duyulan ihtiyaca ilişkilı olarak değişir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhkem başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek karınin kullanılacağı mekana Yangın çıkış kapısı istanbul için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sayesinde yangının başladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu yürekin emniyet marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Hassaten, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, munis şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en akla yatkın hediye politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page